dimecres, 1 de maig de 2013

ACAMPADA ST MARC 4/5 de maig


BONES!

Aquest capn de setmana arriba l'acampada de st. marc aplaçada!

Tal com vam fer l'any passat, sortirem de castell d'Aro, arribarem a mitja tarda a st marc, muntarem tendes, disfrutarem dels espectacles que hi hagi, i l'endema conjuntament amb la gent de les rodalies que vingui, passarem el matí amb les activitats que ens hagin programat. I cap allà a les 14:00, farem una arrossada tal i com vam fer l'any passat.

 A caire informatiu, recordo que l'any passat entre la gent del montclar i la resta, potser hi havia unes 300 persones dinant. Si, no?Sortida; escola pública de castell d'aro a les 15:30

Arribada; els pares veniu a dinar a st. marc (carrer Masnou de plaja d'aro, el primer trencant de sorra a la dreta i amunt) i despres vos els emporteu!


Material; lo típic d'acampada; (sac, màrfega, lot, cantimplora, xubasquero, roba d'abric, RES de roba de recanvi, i BERENAR, SOPAR i ESMORZAR, i plat i coberts per l'arrossada de diumenge)


HEU DE CONFIRMAR ASSISTÊNCIA (a dormir el dissabte i/o a l'arrossada de diumenge) ABANS DEL DISSABT DIA 4 amb un comentari o correu. Tant els nens i pares que veniu com els que NO.


Tschüssi !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada