dijous, 16 de maig de 2013

ACAMPADA 19 i 20 de MAIG

Bones a tots i a totes.

Arriba l'última acampada de la temporada!

PEDRALTA;

Com que el dissabte al vespre hi ha un ambient no molt recomanable per nens a pedralta i aprofitant que dilluns els nens i nenes tenen festa escolar, en comptes d'acampar el dissabte, acamparem el diumenge. Aquesta acampada la compartirem amb els joves de l'escola de Música de Sant Feliu, i també amb els alemanys (quina casualitat) que han vingut a fer un intercanvi amb l'escola de música. Així doncs, serà una última acampada a lo GRANDE!

Diumenge passarem el dia a Pedralta, i dilluns baixarem a la platja de Sant Feliu a fer una capbussada.

Sortida; diumenge a les 9:00 de Casa Nova  (si per qüestions personals no podeu ser-hi a aquesta hora, els podeu portar directament a pedralta quan i com pogueu sempre que ho notifiqueu més avall)

I els veniu a buscar: Dilluns entre les 14:00 i 15:00 a la platja de St. Feliu (davant de la Creu Roja).

DIUMENGE a les 14:00, hi ha una arrossada a càrrec del nostre estimat NANI de Blas. Preu; per acompanyant, 4€.

MATERIAL A DUR; Màrfega, sac de dormir, plats i coberts per l'arròs, llanterna, roba adient, banyador i tovallola i berenar del dissabte. *ATENCIÓ! (aquesta vegada nosaltres els hi donarem el sopar del diumenge, i l'esmorzar i dinar del dilluns!)


**** Si algú té una tenda que ens pugui deixar, ens faria un GRAN favor. Serem molts a dormir, i millor que sobrin que no pas que faltin tendes. ^^ ******

CAL notificar assistència tant dels nens/es i l'hora que els portareu, com dels acompanyants que sereu a l'arrossada del diumenge. Els que JA hagueu pagat a l'escola de música, feu-nos-ho saber també. 

CAL NOTIFICAR ABANS DEL DISSABTE A LES 11 DEL MATÍ


Gràcies, i fins diumenge!!Arnau

PS; La festa del casal que estava marcada per final de mes, queda anul·lada per fer-la a mitjans juny quan faci més sol. Amb una setmana d'antel·lació ja us avisarem de què farem i com ho farem. Per tant, l'Aplec de Pedralta és l'última activitat d'aquest mes.
PS2; Els pagament de la segona quota del casal en breus us enviarem un correu indicant on i com l'heu de fer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada